log in

Visjon og verdier

Visjon og verdier

Visjon:

  • Sette Hønefoss på hockeykartet i Norge!
  • NM sluttspill i GET-liga i ny egen arena!


Bakgrunn for verdivalg :

Våre verdier for elitelaget skal skinne gjennom i alt det sportslige vi gjør der vi representerer vår klubb, Ringerike Panthers. Videre skal verdierne prege måten vi tenker om oss selv og hvordan vi definerer at vi som lag og klubb skal lykkes.

Våre verdier har sitt fundament i ishockeyens egenart og spill. Som den raskeste og mest fysisk allsidige idretten i verden må alle våre handlinger på og utenfor isen bære preg av prestasjon og mening!

Moderne ishockey krever offensiv tankegang. Du må attakkere situasjoner på banen og du må ha et ønske om å prege tøffe dueller. På toppnivå kan du ikke bruke tiden din på å være bedreviter eller vente på at noen andre skal gjøre jobben for deg. Du må ønske av all din kraft å bidra med dine ferdigheter for å få noe som er større enn deg selv til å fungere.

Våre verdier forberede, fullføre og glede hviler på at ishockey er et lagspill. Vi er avhengige av hverandre på og utenfor banen for å få mulighet til å skape de prestasjonerne vi ønsker. Og det er det å prestere det handler om. Hver eneste dag. Hver eneste trening eller kamp. Hver eneste øvelse eller bytt.

For oss i Panthers er det viktigere å finne fokus for prestasjon enn å lage fine langsiktige målsettinger. Og det er det å prestere sammen som teller når du veit at en sesong har nok av sine  opp- og nedturer!


Verdier og forberedelser

I skate to where the puck is going to be, not where it has been.W. Gretzky

Bry deg så lite som mulig om tilfeldigheter eller unnskyldninger. Se hele tiden til å fokusere på å være forberedt. Gode forberedelser vil gi deg muligheter istedenfor problemer når utfordringen kommer. Grunnlag for prestasjon i ishockey handler om å være i fysisk form og vite hva vi skal gjøre på isen og se til at det skjer så ofte som mulig!

Tren så hardt og riktig som du klarer. Nøyaktig analyse av situasjoner og detaljer i eget spill. Fokus på kosthold.

Fullfør!

The highest compliment that you can pay me is to say that I work hard every day, that I never dog it.W. Gretzky


For å kunne prestere ; du må satse og du må fullføre. Stol på at dine forberedelser er riktige og nøyaktige og bekymre deg minst mulig for ting du ikke kan gjøre noe med. Det tøffeste med ishockey er å forstå og aksepetere hva som kreves av deg, ta konsekvenser av at du i Ringerike Panthers ønsker noe med ishockeyen din. Ikke lag unnskyldninger - gjennomfør 100% det du skal når du skal og gjør det hele tiden!

Det er det du gjør som teller mest. Ikke det du sier. Ta konsekvensen av ditt valg og våg å stå for det 100% uansett.


Glede

The only way a kid is going to practice is if it's total fun for him... and it was for me.W.Gretzky

 
Dette husker vi på : Hockey er glede. Fra elitespiller til våre yngste må gleden og stoltheten alltid synes. Å representere Ringerike, å tilhøre og bidra til noe større enn en selv mener vi tar frem det beste i hvert menneske! Derfor skal de yngste alltid smile etter hver trening og kamp uansett resultat. Derfor skal elitespillerne ha glimt i øyet og et smil på lur selv i pressede situasjoner og ikke ta seg selv for høytidlig i både med- og motgang.

Å få lov å gå ut på en blank nyvannet isflate er frihet. Ingenting er kulere enn ishockey!

Sist redigerttorsdag, 08 August 2019 17:57
Mer i denne kategorien Kampprogrammet 2016/17 »
facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account