Logo

Aktivitetstilbud

NYTT MEDLEM I KLUBBEN? TRYKK HER FOR INNMELDING

Sted for all aktivitet: Schjongshallen, Ringeriksgata 11, 3503 Hønefoss.

Påmelding: Sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(navn, fødselsdato og kontaktinfo).

Utstyr: Alt utstyr kan lånes. Vi anbefaler nybegynnere varme klær og votter, og ta gjerne med egen hjelm (sykkelhjelm, etc.). 

Skøyteskolen

Her får barna lære seg å gå på skøyter og introduseres for grunnprinsipper i ishockey gjennom lek og moro. Dette gjør at overgangen til neste steg som er hockeyskolen blir enklere for barna. Skøyteskolen er et helt gratis tilbud.

Skøyteskolen trener på tirsdager kl. 16.40-17.30 gjennom hele ishockeysesongen.

Hockeyskolen

Hockeyskolen er det neste steget fra skøyteskolen. Når barna etter hvert mestrer basis skøyteferdigheter og grunnprinsipper i ishockey fra skøyteskolen får de muligheten til å flyttes til hockeyskolen.

Fokus vil fortsatt være på lek og moro, men her er det noe mer rettet mot ishockey ettersom barna nå er tryggere på skøyter.

Hockeyskolen har treninger på tirsdager kl. 16.40-17.30  hele sesongen.

På Skøyteskolen og Hockeyskolen er det stort fokus på lek og mye aktivitet.

Barne- og ungdomslag

Breddedelen er en viktig del av Ringerike Ishockeyklubb. Her har vi de siste årene opplevd en fin vekst, og under årets sesong har vi aldersbestemte lag i klassene: U8, U9, U11, U12, U13, U14, U15 og vi har også et eget kvinnelag i år. 

Det er ingenting i veien for å begynne med ishockey i litt senere alder. Vi tar imot spillere som vil prøve ishockey i alle våre aldersbestemte lag. Forutsetningen er at man kan stå på skøyter. Er man litt usikker på skøyteferdighetene er det alltid en mulighet å starte på hockeyskolen for å få basisferdighetene på plass.

Se under treningstider for mer informasjon om når de forskjellige lagene trener.

Spillerambassadører

Et unikt tilbud i Ringerike Ishockeyklubb er muligheten til å treffe og bli kjent med spillerne på klubbens A-lag, eller Panthers som barna helst sier. Hvert av breddelagene, helt fra hockeyskolen og opp, har sine a-lagsspillere som jevnlig er med på deres treninger. Veien er kort fra vårt A-laget til breddevirksomheten og barna får stadig slå av en prat med heltene sine.

Her får U12 besøk på sin trening av Panthers-spillerne Andreas Adolfsen og Mathias Holst Jenssen

 

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All Rights Reserved.