log in

Aktivitetstilbud

Aktivitetstilbud

Sted for all aktivitet: Schjongshallen. Barna bytter om i garderobene.

Påmelding: Sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(navn, fødselsdato og kontaktinfo).

Utstyr: Alt utstyr kan lånes. Vi anbefaler nybegynnere varme klær og votter, og ta gjerne med egen hjelm (sykkelhjelm, etc.)

For de som ønsker er det også mulig å kjøpe et startsett med ishockeyutstyr til barna som vi i Ringerike Ishockeyklubb kan hjelpe dere med.

Skøyteskolen

Her får barna lære seg å gå på skøyter og introduseres for grunnprinsipper i ishockey gjennom lek og moro. Dette gjør at overgangen til neste steg som er hockeyskolen blir enklere for barna. Det er helt gratis å prøve tre ganger på skøyteskolen.

Skøyteskolen trener på tirsdager kl. 16.40-17.30 gjennom hele ishockeysesongen.

Hockeyskolen

Hockeyskolen er det neste steget fra skøyteskolen. Når barna etter hvert mestrer basis skøyteferdigheter og grunnprinsipper i ishockey fra skøyteskolen får de muligheten til å flyttes til hockeyskolen.

Fokus vil fortsatt være på lek og moro, men her er det noe mer rettet mot ishockey ettersom barna nå er tryggere på skøyter.

Hockeyskolen har treninger på tirsdager kl. 16.40-17.30  hele sesongen.

Barne- og ungdomslag

Breddedelen er en viktig del av Ringerike Ishockeyklubb, som de siste årene har opplevd en fin vekst. I årets sesong har vi aldersbestemte lag i l klassene: U8, U10, U11, U12, U13 og U16.

Det er ingenting i veien for å begynne med ishockey i litt senere alder. Vi tar imot spillere som vil prøve ishockey i alle våre aldersbestemte lag. Forutsetningen er at man kan stå på skøyter. Er man usikker er det alltid en mulighet å starte på hockeyskolen for å få basisferdighetene på plass.

Se under treningstider for mer informasjon om når de forskjellige lagene trener.

Klubbkvelder

Ishockey er så mye mer enn det som skjer på isen. Derfor inviteres det jevnlig til sosiale sammenkomster i breddeavdelingen. Det arrangeres klubbkvelder med forskjellige temaer, et sosialt tilbud på tvers av alder. Sesongens første klubbkveld var en «Discokveld» med diskotek både på- og utenfor isen, og her dukket det også opp noen gjester fra klubbens A-lag til stor begeistring hos barna.

facebook large instagram large twitter

 

Kontakt oss

Ringerike Ishockeyklubb
Ringeriksgata 11
3510 Hønefoss
Org.nr 983 923 119
Stiftet 14.1.1973

 

Log in or create an account